סלט סלק אפוי עם גבינת רוקפור

מצרכים ל-6 מנות:

 

כ-20 סלקים אדומים קטנים

כ-20 סלקים צהובים קטנים

עלי סלק

 1/4 כוס שמן זית

4 שיני שום פרוסים דק

כוס אגוזי פקאן קלויים חתוכים גס

 90גרם גבינה כחולה

 2כפיות חומץ בן יין לבן

 

אופן ההכנה:

 

מחממים תנור ל-200 מעלות. יוצרים 4 פסים מנייר כסף, על כל אחד מניחים 10 סלקים ויוצקים מלמעלה שמן. מוסיפים מלח ופלפל. עוטפים בנייר כסף ואופים עד שהסלק נהיה רך, שעה אחת בערך. נותנים להצטנן מעט ופותחים את העטיפה. מקלפים את הסלקים וחותכים כל אחד ל-4 פלחים.

מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שום ומטגנים עד שיזהיב, כשתי דקות. מוסיפים עלי סלק ומטגנים כשלוש דקות. מניחים על מגבת נייר לספיגת השמן.

מאחדים את הסלק עם העלים המטוגנים, מוסיפים אגוזים, גבינת רוקפור וחומץ. מוסיפים מלח ופלפל. מערבבים ומגישים חם.

  

 

 

 

בינה נט תקשורת ומחשבים
הפריון 4 אזור תעשייה צפוני  אשדוד
נייד: 050-349-777-5 פקס:153-50-349-777-5
דוא"ל:binaa.net@gmail.com

שעות פעילות: ימי א'-ה' 09:00 עד 18:00 ימי ו' וערבי חג 08:30 עד 14:30 |   שבת 10:00 עד 14:00 (תלוי במזג האויר) | טלפון:052-899-5958   | כתובת: רח' השלום 6, כפר נטר

052-899-5958​    |    כתובת: רח' השלום 6, כפר נטר